Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Gyenge a buli? A pénz visszajár! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 21.

Image

Fontos döntést hozott a finn fogyasztóvédelmi hatóság: ezentúl vissza kell fizetni a közönségnek azoknak a koncerteknek az árát, amelyek egyértelműen rosszul sikerültek.
Tovább...
 
Mosolyogj! Bármit eladhatsz... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 21.

Image

Felzárkózni látszik a magyar ügyfélkiszolgálás színvonala mosolygás, üdvözlés és kapcsolt értékesítés – azaz kiegészítő vagy egyéb termék, szolgáltatás ajánlása - tekintetében a világátlaghoz. Az élen járó országoktól ugyan még lemarad Magyarország a felsorolt szempontok tekintetében, azonban egyértelmű fejlődés tapasztalható - derül ki abból a vevőkiszolgálási felmérésből, melyben 69 ország próbavásárlást végző szolgáltatói vettek részt világszerte, több mint 1,7 millió esetet vizsgálva.
Tovább...
 
7 hasznos kollégiumi felszerelés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 21.

Image

Felvettek az egyetemre, így itt az idő, hogy elkezdj azon gondolkodni, mit is viszel magaddal a kollégiumba. Mire van pontosan szükséged? Kollégiumban lakni nagyon más, még akkor is, ha olyan szerencsés vagy, hogy egyedül lakj, ezért lentebb kell adnod az igényeidből. Íme, néhány dolog, amire biztosan szükség lehet.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre idén is pályázhatnak fehérvári diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 19.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2015. augusztus 24-én 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Bérelj tyúkot, s friss tojásod lesz! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 19.
Ame­ri­ká­ban új divat hódit a bio­é­te­le­ket ked­ve­lők kö­zött. Rá­jöt­tek ugyanis, ha iga­zán friss to­jást sze­ret­né­nek, job­ban jár­nak, ha ott­hon tar­ta­nak egy szár­nyast. Amerikában egy zseniális üzletember kitalálta a tyúkbérlet lehetőségét és havi 65 dollárértházhoz is szállítják az állatot! Ezek a tyúkok kiváló tojók, átlagosan heti 12 tojást produkálnak.
Tovább...
 
Vérhiány van az országban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 18.

Image

Folyamatosan várják a véradókat szerte az országban.Egy-egy esetben a közvetlen érintettség fokozhatja a segítőkészséget. Magyarországon hetente körülbelül nyolcezer-ötszáz egység vérre van szükség. Ehhez tízezer embernek kellene jelentkeznie véradásra, hogy ne alakuljon ki időszakos vérhiány.
Tovább...
 
DUÁLIS KÉPZÉS KITERJESZTÉSE A STRUKTÚRAVÁLTÁSI PROJEKT KERETÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 18.

Image

Igényfelmérés és kétoldalú kommunikáció indult a duális képzésről Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, az Óbudai Egyetem és a Székesfehérvár vonzáskörzetében működő vállalatok között.
Tovább...
 
Kedvezmények leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 18.

Image

Korábban is több intézkedéssel próbálták segíteni az iskolakezdést a szülőknek, ám idén még több kedvezményhez juthatnak az elsősök szülei, például ingyen kapják a gyerekek a tankönyveket, kaphatnak iskolakezdési támogatást, és a nagycsaládosok gyermekeinek ingyen étkezést is biztosítanak. Ennek ellenére továbbra sem olcsó mulatság az iskolakezdés, legalább 30-40 ezer forintba kerül gyerekenként, mire a legszükségesebbeket megveszi a család.
Tovább...
 
ÁTALAKULÓ SZAKKÉPZÉS FEJÉR MEGYÉBEN IS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 18.

Image

A szakképzés országos átalakítása során a Nemzetgazdasági Minisztérium 44 szakképzési centrumot hozott létre. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum, amely 10 szakképző intézményt tömörít, ezek egyike. Az átalakítás célja, hogy elősegítse a szakképző intézmények hatékonyabb, összehangoltabb működését, valamint a munkerőpiaci szereplők igényeinek megfelelő képzési struktúra kialakítását.
Tovább...
 
VIKIrándulás: irány a Tisza-tó! Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedűs Viktória   
2015. augusztus 17.

Image

A meteorológiai nyár beköszönte, június eleje óta az időjárás is "tudja a dolgát", alaposan kitesz magáért, még, ha érkezik is néha egy-egy hidegfront és rövid enyhülés. Összességében tombol a nyár, és végre mindenki számára elérkezik az oly régen várt szabadság ideje! Amikor óriási a hőség, hervadozunk a munkahelyünkön, hiába a klíma, a természetbe vágyunk, hívogat a vízpart, a kikapcsolódás! A Tisza-tónál is...
Tovább...
 
ÖNKORMÁNYZATI KITÜNTETÉSEK - AZ ÖNÖK JAVASLATÁT IS VÁRJÁK Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 17.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata díjak, kitüntető címek, elismerések alapításával és adományozásával kívánja kifejezni tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek és közösségek iránt, akik életművükkel, munkájukkal, a város közéletében való közreműködésükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, vagy más, a köz érdekében végzett tevékenységükkel segítették Székesfehérvár szellemi és anyagi gyarapodását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14092 - 14102 / 20492